Ny blog med BlogEngine.NET

Hej! Kul att du tittar in. Jag har äntligen haft möjlighet att flytta min gamla blog från webblogg.se till min egen domän. Tack vare BlogEngine.NET gick det supersnabbt och öppnar för stora anpassningsmöjligheter. I och med detta så kommer min gamla blog att förflyttas ut i nullspace men en tid kommer en länk att ligga där för att peka in gamla besökare till den nya platsen.

Här på rickardnilsson.net kommer jag att blogga om det som intresserar mig mest inom webbutveckling med ASP.NET, C#, ASP.NET Ajax, med mera. Så, titta gärna in snart igen eller börja prenumerera på något av mina RSS-feeds.

Comments (1) -

  • Cissi

    2008-01-05 23:51:38 | Reply

    Holy Crap! =)

Loading
Disclaimer: The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.